WelcoMe Back To KL

sebelum naik tren

yuhuuuu...aku dah sampai kl..skng aku kt tmpt kejer...aku smpai dlm kol 7.30 pg,..naik teksi balik umah...relax2 jap + mandi sblum pg kjer...hari ni aku masuk ofis kol 10 pg huhuhu..tapi kerol laling dh masuk ofis awl..sms dia bnyak kjer tak..dia ckp ofis lengang tue yg watkan aku makin lengah2 huhuhu....

masuk ofis mnggu ni mmg best sbb ofis lengang kjer..nak tgk movie ker..memekik ker..relax jer..jap2 pg pantry wat air sampai kak susi geleng kpala tgk aku xhbs2 wat air...nk wat cmno..kjer xbnyak mlut pon xhenti2lah makan..lebih2 lagi mak gula(k.yati) datang bawak kuih raya


biskut raya kitorang..masing2 bawak sedikit


faizal tgh tekun "study"


kerol laling wat2 bz huhuh

hamper raya..bila mau buka ni en azahan huhhuh


tgh dok2 sedap mkn biskut sambil surf tenet..tiba2 bunyi mcm enjin motobot...rupa2nyer motor superbike maaa

dari kiri Kawasaki ER-6N dan kanan Yamaha R6


ini tuan putihnyer motor..abg PMO..xtau nama per..aku skodeng dari bilik IT

Raya ke 3


Buyut,k.long geram sama kamuuuuuuu!!!



Hari ni aku last aku cuti raya....aku balik naik tren mlm nnti...huhuhu sedey2 xblh rasa masakan mak huhuhuh..tpi sebelum tue aku dh siap packing biskut raya yang mak tempah..kerepek pisang sira yang mak beli ngn kerepek yang fai bagi huhuhuh...bnyak giler xhabis nak jamu org mkn...

sambil2 tue manja ngn adik aku nie : -

manja manja nagder2 ngn angah

aper hal plak tue

asal menjerit???

video

Raya Ke 2


Raya ke2 aku n family balik ke Ganu jumpa sedara mara belah ayah..ktrang gerak awl sbb jalan menghala ke KB mmg jam giler...tujuan utamanyer nak jumpa tok ayah..tapi time ktrng sampai kat umah ayah D,tok ayah tgh tido lagipun dia puasa sunat 6.



on the way balik ganu


me n buyut aka ayie

sebelum bertolak..sarap ngn nasi minyak yang mak wat huhuh..siap request soh mak masak nnti tok aku wat balik KL

Hepi Birthday


Raya hari tue aku sambut birthday adik aku dua org..02/09 dan 09/09...kek aku yang sponsor sbb aku dah jnji ngn adik aku yg bongsu..mek indon balik raya tahun ni..at least meriahlah sket..dah yang paling hepi mak n ayah aku sbb sumer adik adk aku balik..terutama skali mek indon tue huhuh..balik umah sedara di Ganu hari tue..mmg berpeluk sakanlah ngn mak2 sedara sumer sbb lama xjumpa..siap int adik aku lagi..best x blaja saner...gempa bumi..bla bla bla.

tengoklh pic2 sumer nie :-




video potong kek..family aku ni guna mutilanguage kat umah...saper yg dgr mmg pelik :-

video


SELAMAT HARI RAYA


Selamat Hari Raya diucapkan kepada pembaca2 blog saya..disini saya ingin menyusun sepuluh jari minta ampun dan maaf diatas segala kesalahan yang telah saya lakukan selama saya menjadi teman2 korang sumer...baik dari member sekolah,kolej,unikl dan teman sekerja...

Raya tahun ni xsemeriah dulu2nyer sebabnyer......tahun ni beraya di rumah Kelantan..mmg boring giler sbb dok jer kat umh..pagi raya ku xpkai baju raya...mmg selamber jer aku..lepas mandi sunat terus amik tshirt n suar..tue jer baju raya aku..tgklh pic kat bawah ni


Kerek x?..pagi raya xpakai pon baju baru...pakai selekeh jer huhhuh


Baju kurung mak fai bagi

letih jer mak Fai bagi aku baju kurung..sorylh makcik tahn ni xraya sakan sangat...mak aku bebel kat ayah sbb xbalik umah Ganu..raya kat situ beshhh cangat2....mmg happeninglh dgn bunyi mercun dum dam...rebus ketupat sumer kat luar umah..mak aku siap beli balang baru tok isi kuih muih smer...sbb balang yg sedia adr dok kt umah ganu...ni yg ssh adr dua umh....


aku siap tanyer naper mak beli balang baru


aku : Mak beli balang baru ker?

mak : A'ah balang yg biasa tue xder.

aku : Tertinggal kt umah saner kot mak..sbb tahun2 lepaskan kita raya umah saner

mak : Yer ker..mak balik hari tue x jumpa pon.

aku : Mak dah check dalam periuk besar kat dapur?..mak letak situ kot..balang baru ni jenama
per?

mak : Yer ker..yang baru ni Pyrexnyer

aku : Jenama Kerek?

mak : Aish budak ni..Pyrexlah..P.Y.R.E.X

aku : ahahahahahahhahahahahahaha (gelak sopan anak dara huhuhh )


kerepek2 smer + kuah kacang fai yang bagi..mmg satu plastik mydin yg paling besarlh aku bawak naik tren hari tue..nasib baik si fai adr tunggu di sentral..siap turun + masuk tren skali tolong hntr aku balik...last2 mamat tue nangis siap xbg aku balik beraya lagi..ish3 manja betul..tinggal skejap pon nk nangis...tpi mmg sebaklh jugak aku tgk dia asyik lap air mata..walaupun mulut dia senyum tapi aku tau dia sedih.

roti jala n nasi impit mesti dan wajib adr...

my dream wedding dress



my dream wedding dresss....huhuhu boleh pakai ker?