Omak Den

Sejak dua menjak ni..mak aku rajin nau call..leh dikatakan tiap2 harilah...dulu klu dikira dalam sebulan tue adrlah 2 kali..tapi skang tiap tiap hari...yerlah sejak aku ader member baru ni and since member aku cakap ngn mak dalam tepon smpikan seram sejuk mak aku huhuhuhu......

Mak aku skng jadi CIA yang x bergaji..asyik nak tau jer citerpasal member aku ni,,,suh cakap dalam phone seram sejuk plak huhuu..mak..mak...yerlah ibu maner yang xrisaukn?...selagi mak aku xface to face ngn member aku ni selagi tue lah dia korek2 sket dari aku...kang aku bagi salah information kang naya jer...

Dalam diam diam mak aku start jadi ejen CIA interview org saner sini...ader x blabla si sana?...ada x nama blablabla?...betul ker dia blablabla.....aku tau mak risau..yerlah akukan pompuan...dgn saper2 aku berkawan aku kee telling to my mum...no rahsia....xkisahlah ko bujang ker..duda ker..laki org ker..smer aku bgtau mak....if ader secelit nak menipu msti xjadinyer..klu x aku rasa bersalah sangt2.

Zaman mak ngn zaman aku dulu lain bebeor..mak aku mmg pelik tgk anak2 dia couple time blajar sbb zaman mak aku dulu..xderrlh nk cople2 ni sbb arwah atuk aku dulu garang...n mak aku bukan suka bersosial...even PERKEP ( kat berek polis dulu) cakap mak aku ni sombong...dari bujang smpai dah kawin still sama...mak aku pernah citer..time dia nak beli barang kawin dulu bukan beli ngn ayah aku..arwah atuk aku yg temankan...

Apa2 pon mak aku mmg respek kami adik beradik sbb berani pegi ke mana2..means boleh berdikari...masing2 blaja jauh2 even ader yg boleh pegi oversea...tapi dengan syarat pandai bawa diri..sampai skang if ader aper2 mmg aku akan bgtau mak then mak akan bgau ayah...sejak kecil lagi mcm tue smpaikan mak aku aku cakap "Asyik mak jer..pegilah kat ayah pulak"...sebab aper?...sebab ayah aku garang + serius

Hrmmm..mak korang cmner pulak?..ader x mcm mak aku?..ejen CIA xbergaji?

4 comments:

jee yunus said...

mak aku pon dlm lame jd cia..huhuhuhu

CikUmA IgarAsHi said...

huhuh yer ker gee...aper yg mak siasat?..kupiey ko ker?

Abu Muhammad Ar-Razi Al-Hajari said...

Tahniah...semoga cepat la disatukan.

CikUmA IgarAsHi said...

I'Allah...if ader jodoh